Circuit PT in Uden

OnzeCircuit PT in Uden en omgeving

Een Circuit PT bestaat uit maximaal 6 deelnemers. Bij deze beperkte omvang staat persoonlijke begeleiding in de training voorop en het samen sporten werkt extra motiverend en uitdagend. Als je kiest voorCircuit PT bij BASFIT, mag je ook deelnemen aan alle groepslessen, zoals cardio-boxing en bootcamp.

Op zoek naar persoonlijke training, maar is dit momenteel geen optie voor je? Wij begrijpen dat – 1 op 1 persoonlijke training is een fantastische investering die je leven kan veranderen, maar is niet altijd voor iedereen bereikbaar.

Daarom heeft BASFIT de compleet nieuwe Circuit PT ontwikkeld. Dat is hetzelfde hoge niveau dat je al van BASFIT gewend bent, echter met maximaal 6 deelnemers tegelijk, in plaats van slechts één, die in dezelfde sessie trainen en allemaal werken aan hun eigen individuele doelen.

Uiteraard wordt elke training gegeven door een ervaren trainer die ervoor zorgt dat iedereen zijn programma op de meest veilige en effectieve manier uitvoert, die waar nodig uitleg kan geven en ervoor zorgt dat iedereen zich gemotiveerd en gelukkig voelt! Semi-PT verlaagt de kosten van 1 op 1 training, waardoor hoogwaardige, gespecialiseerde training voor iedereen betaalbaar wordt.

In een Circuit PT kun je verwachten een om samen met een klein groepje deelnemers op hoge intensiteit uitgedaagd te worden en samen een ongelofelijke motivatie te voelen.

Circuit PT uitproberen?
Kom kennismaken.

TRAIN OP TIJDEN DIE VOOR JOU WERKEN:
Train vóórdat je naar je werk gaat, later op de avond, als de kinderen net naar school zijn, of in het weekend. Het semi-PT lesrooster zorgt ervoor dat je op geen enkel gebied hoeft ‘in te leveren’ terwijl jij kiest voor een stukje serieuze training.

TRAIN EFFICIËNT:
Train altijd ‘Full Body’ en doe wat je moet doen in een training van ongeveer 60 minuten. Zowel uithoudingsvermogen als kracht wordt getraind, en er wordt altijd rekening gehouden met individuele doelstellingen en eventuele blessures.

TRAIN EFFECTIEF:
Onder leiding van een semi-privé trainer kun je niet maar wat aanrommelen.
Je moét hard werken, en gebruikt daardoor iedere minuut effectief. Als gevolg daarvan zie je deze trainingen dan ook daadwerkelijk terug in vetverlies, een getrainder lijf en een betere conditie.

TRAIN ZELFSTANDIG:
Maak gebruik van de sfeer van een ruimte waarin meerdere mensen tegelijk hard trainen,
terwijl je individueel de Training v/d Dag afwerkt. Iedereen is gefocust op zichzelf, en traint op zijn of haar eigen niveau.

Wat zeggen jullie

CIRCUIT PT Recensies

Klaar om fitter
te worden?

Vul hieronder je gegevens in en wij komen zo snel mogelijk bij je terug!